SPIKEFALL, BOTTLERUN, PETTER-NIKLAS! | Happy Wheels #18 - pasimanninen.com

SPIKEFALL, BOTTLERUN, PETTER-NIKLAS! | Happy Wheels #18

Matinbum
Views: 1028976
Like: 10448
Stor variation av banor i detta avsnitt av Happy Wheels! Allt från spikefall till bottlerun till ropeswing. Vi avslutar denna video med en riktigt bra bana gjord av Flytfiisk, som är en uppföljare till banan i förra avsnittet! Tyckte du om videon? Glöm då inte att slå på den där gilla-knappen! 😀

Prenumerera! ►
Vill du se mer? ►

Twitter ►
Instagram ►
Twitchkanal ►

PERSONER I VIDEON (YOUTUBE):
Martin ()

———————————————————————-
♪Outro song:
Star Wars – Binary Suns (Coyote Kisses Remix)

292 Comments

 1. Visst borde det finnas något mycket speciellt om rävar som borde göra dom till de mest populäraste djuren! ❤🦊

 2. 6:34 om detta inte är likadant som alla andra ropeswings då är den fan inte impossible. 2 sekunder in ”inget nytt än sålänge”

 3. 2:46

  Bara jag som garvade?😂😂

  Gilla kommentaren om du också garvade!
  👇

 4. Varför hoppade du inte över den där speed grejen.

 5. Matinbum: Vem kollar på mina gamla happy wheels videor.

  Jag: Kollar igenom alla happy wheels videos för att jag inte har ett liv

 6. Jag slog på gilla knappen men det blev en spricka i skärmen 😂😂😂

 7. är inte detta konstigt, jag får upp videon på som en rekomendation, och när jag kollar på den bara kännder jag hur jag bara minns allt, och det känns som om det var igår. detta var 2016, jag var 9, wow, vi åldras verkligen för fort, det känns som om denna videon kom ut för inte så längesen, jag kommer ihåg hur jag väntade på att nya videos skulle komma ut, längtade och längtade. Nu märker jag verkligen vilken stor betydelse du har varit för mig Matias, hur du har gett mig glädje varje dag, och sen bara glömde jag dig ett tag. Jag fattar inte hur jag kunde glömma dig, sen ser jag detta. wow vilken förändring som har hänt, det känns bara inte sant att detta var på riktigt 5 år sedan, bara helt sjukt. Troligtvis ser du aldrig detta, men jag vill bara säga, tack, tack så himla mycket för allt du har gjort, all glädje du sprider, varje video, varje skratt, varje död, ja, tack för allt. Hoppas att du fortfarande har kul, fortsätt göra videos för alla, och sluta aldrig vara dig själv. Jag tror som sagt inte att du ser detta. Hejdå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.